Lag
Linderud IL

No articles

Informasjon

No articles

Search articles
Search terms: 
Login
User ID: 
Password: 

Velkommen til Cheerleading Linderud IL

Fame Cheerteam

Består i dag av 3 lag:

Minis, 6-9 år:
Trener Veitvethallen på torsdager kl 
17.30-19:00

Stars(PeeWee) 9-12 år:
Trener Veitvethallen på torsdager kl 
18.00-20.00

Silverstars(junior) 12-16 år:
Trener Veitvethallen på tirsdager kl 
18.00-20.00 og
torsdager kl 18.00 - 20.00.Treningsavgiften for Minis er 1500;- pr år Stars er kr 1800;- pr år og Silvestars kr 2500;-pr år, i tillegg må man betale kr 300;- for medlemskap i klubben samt for de konkurransene eller oppvisningen man er med på. Junior utøvere må betale lisens til forbundet(naif) 325,- for helårs el 165,- for høstsesongen.

For å delta i oppvisninger og konkurranse koster det mellom kr 250-350;- da inkludere dette som regel en t-skjorte, lunsj og medalje. Når det gjelder kjøring prøver vi og fordel dette slik at ikke alle trenger og kjør hver gang.

Drakt:
Minis kr 600;-
Stars kr 1000;-
Silverstars 1500;-

Dette må man ha om man skal delta på oppvisninger eller i konkurranser. Dessverre har vi ikke drakter for utlån. I tillegg må utøvere ha en sløyfe som koster kr 200;-

Det er viktig at alle har skikkelige inne sko. For mini og PeeWee må det ikke være cheerleading sko, men dette er en fordel, spesielt for de som blir løftet(flyers) Det er letter å holde balansen siden de som løfter(base) får bedre tak. Skoene må være hvite i konkurranser og oppvisninger. Cheerleading sko koster fra kr 450; De kan kjøpes på nett eller under oppvisning/konkurranser.

Det er ca 2-4 oppvisninger/konkurranser i løpet av et år. Det er frivillig å delta på konkurranser, men det som er moro er jo å trene for å kunne vise frem det man har lært. Innen for cheerleading er det viktig at alle i laget er med, mangler en står ikke pyramiden. Melder man seg på til oppvisning/konkurranse forventes det at man deltar på alle treninger. Det blir satt opp ekstra treninger. Ekstra trening gjelder som oftest Silvestars. De trener mot NM. I fjor ble de nr 8 i NM.

De som ikke er med på oppvisninger/konkurranser har da trening med de andre som ikke skal være med.


For flere spørsmål ta kontakt med:

Leder Camilla 
tlf: 932 24 463

Lagleder Irene 
tlf : 916 45 405

Vennlig hilsen Fame CheerteamDu finner oss på facebook

https://www.facebook.com/famecheerleading

Lyst til å være med ?

Ta kontakt med Leder eller Lagleder.


Hva er cheerleading?

Norge ligger helt i verdenstoppen i denne idretten.


Cheerleading består av forskjellige elementer.

Elementene som inngår er pyramider, stunt, rop med bevegelser (cheer & chant), hopp, turn, kast og dans. Man kan trene på forskjellige øvelser hele tiden, og uansett hvilke forutsetninger man har som utøver så finner man alltid elementer man liker i Cheerleading. Dans, turn og hopp er også øvelser som tiltaler spesielt unge jenter, mens høye kast og avanserte stunt er spennende for både gutter og jenter.

Kontakt oss:
For spørsmål ta kontakt med:

Leder Camilla tlf: 932 24 463

Lagleder Irene tlf : 916 45 405